Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback

Alınık & Satılık Kategorisinde ve Satılık Forumunda Bulunan Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu içeriği kısaca ->> Temiz,titizlikle kullanılmış bir araçtır.Kesinlikle sigara içilmemiş.Aracın Orjinal Donanımları; Advance Paket Sis farı,Park Sensörü,10 hoparlörlü Radio Concert Ses Sistemi (Orjinal Bagajda ...

  1. #1
    onur_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur S.
    Plaka
    SP510
    Üyelik tarihi
    26-06-11
    Takım
    Altay
    Ülke Turkey

    Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback

    Temiz,titizlikle kullanılmış bir araçtır.Kesinlikle sigara içilmemiş.Aracın
    Orjinal Donanımları;
    Advance Paket
    Sis farı,Park Sensörü,10 hoparlörlü
    Radio Concert Ses Sistemi (Orjinal Bagajda Subwoofer),Işık Paketi (Ayak
    Aydınlatmaları,Kapı kolları içlerinde Kırmızı Aydınlatmalar)Ayak
    aydınlatması giderkende kısık şekilde yanar,Dış Isı
    Göstergesi
    ,Coming/Leaving Home,Adaptif Sis Farları,Kol
    dayama vs.,Yakıt olarak ekonomiktir
    Ekstralar;
    A3 S-Line 18"
    Jantlar,Vogtland Spor Suspansiyon,Oettinger Spoiler,Hexis Piano Siyah Panjur
    Kaplaması,Audi S3 Pedalları,Ps Chip-150 hp ,240 nm tork.Yakıtıda 122 lik haline
    göre daha az.

    Aracın tüm bakımları yetkili serviste
    yapılmıştır.Araçla ilgili detaylı bilgileri mesaj atarak öğrenebilirsiniz.Yılbaşına kadar
    garantisi var.İlk sahibiyim.Koyu renkle
    yazılan orjinal donanımlar her A3 Advance Pakette bulunmamaktadır.
    +1450 Euro Advance Paketi

    SAHİBİNDEN.COM | A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback Acil Satılık 2010 Model A3 1.4 Tfsı Sportback

    Konu onur_S tarafından (14-10-11 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    onur_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur S.
    Plaka
    SP510
    Üyelik tarihi
    26-06-11
    Takım
    Altay
    Ülke Turkey

  3. #3
    KeRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÇOKOROCCO

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    K.Ö
    Konum
    Asian Side
    Plaka
    34VP9438
    Üyelik tarihi
    07-10-10
    Takım
    Galatasaray
    Yaş
    34
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    Hayırlı satışlar onurcum,yerine ne almayı düşünüyorsun?


  4. #4
    onur_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur S.
    Plaka
    SP510
    Üyelik tarihi
    26-06-11
    Takım
    Altay
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    bu fiyatlarda dizel bişeyler almak istiyorum.sıfır megane coupelere baktım bundan sonra kötü geldi ama yapacak birşey yok.birde aklıma giulietta geldi.o megane dan daha kaliteli duruyor.


  5. #5
    BTR
    BTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Baturalp Aytulun
    Konum
    ACIBADEM
    Plaka
    34 HJD 64
    Üyelik tarihi
    08-10-10
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    megane onerırım alalı 5 ay oldu 10.000 km den sonra bıde chıp yaptrdım araba yakmıyo kokluyor resmen konfor olarak a3ten tabıkı eksık ama eskısı gıbı kalas olmamıs ben cok memnunum hayırlı satıslar


  6. #6
    onur_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur S.
    Plaka
    SP510
    Üyelik tarihi
    26-06-11
    Takım
    Altay
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    teşekkür ederim hayırlısı,dizel alacağım kesin ama arabam satılsında birinden birine kısmet olur artık,istemeyerek satıyorum,iddialı konusmayı sevmem fakat gerçekten çok bakımlı bir araçtır,her türlü kefilim.


  7. #7
    firadiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Fırat Bilmiş
    Konum
    Göktürk
    Plaka
    34 FRT 37
    Üyelik tarihi
    06-10-10
    Takım
    Beşiktaş
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    Hayırlı satışlar bu aralar lüks araç satmak biraz daha zorlaştı piyasa baya kötü valla bende çok zor okuttum A3 ü. Kolay gelsin inş kısa kısa sürede elden çıkarırsın..


  8. #8
    onur_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur S.
    Plaka
    SP510
    Üyelik tarihi
    26-06-11
    Takım
    Altay
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    inşallah,arabanda hayırlı olsun nasıl 1.4 a3 kadar gidiyormu bari seninki tek kapıydı o zorluğu var benimkine göre ama benimkide düz vitesli ,sportback+dsg ler en kolay satılan a3 ler olur diye düşünüyorum


  9. #9
    firadiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Banned

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Fırat Bilmiş
    Konum
    Göktürk
    Plaka
    34 FRT 37
    Üyelik tarihi
    06-10-10
    Takım
    Beşiktaş
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah,arabanda hayırlı olsun nasıl 1.4 a3 kadar gidiyormu bari seninki tek kapıydı o zorluğu var benimkine göre ama benimkide düz vitesli ,sportback+dsg ler en kolay satılan a3 ler olur diye düşünüyorum
    Teşekkürler 1.4 e göre hala çok yavaş çünkü şuan kendileri rodajda takılıyor Dediğin gibi sb+dsg kolay satılıyor ama kasanın değişcek olması alanı biraz düşündürüyor


  10. #10
    kfyonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Atmaca

    Status
    Offline
    Ad Soyad
    Onur Elif Gürbüz
    Konum
    FLORYA
    Plaka
    34 RRR 53
    Üyelik tarihi
    06-10-10
    Takım
    Fenerbahçe
    Yaş
    32
    Ülke Turkey

    Cevap: Aracım Satılıktır,A3 SPORTBACK 1.4 TFSI

    Onur ne kadar istiyorsun bir de kaç model ?



 

Üye Etiket Listesi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Banner